FES-TE SOCI!

Un club com el nostre, representat a gairebé totes les categories del bàsquet català i amb tots els jugadors federats, té un nivell de despeses considerable a les que cal fer front cada temporada. Les quotes dels socis son una part dels ingressos necessaris per cobrir aquestes despeses. És evident que a major nombre de socis, més ingressos tindrà el club que  permetran assolir objectius més engrescadors. És per aquest motiu que el club necessita la teva col·laboració.

La teva aportació anual és molt important!
FES-TE SOCI !

Els carnets de soci, mantindran el preu de 30€ pels socis adults i 10€ pels socis jubilats i infantils.

Ens adrecem a tots els socis/es de la UER Pineda de Mar per tal d'informar-vos que ja tenim els Carnets de Soci d'aquesta temporada. Un dels beneficis a què teniu dret per haver renovat el vostre carnet de soci per aquesta temporada, és la d'uns preus especials al Centre Mèdic Pineda, com es pot veure en el dors del mateix carnet.

SOL·LICITUD D’ALTA DE NOU/S SOCI/S

Fes-te Soci
Modalitat *
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el sol·licitant reconeix ser informat de la existència d’un fitxer automatitzat de dades de caràcter Personal del que és responsable el Club, entitat davant la qual podrà exercí els drets d’accés a la condició de soci i atorgant expressament el seu consentiment perquè els mateixos siguin incorporats al fitxer i tractats informàticament per als fins legítims de l’activitat del Club. Certifico que totes les dades consignades són certes i accepto i em sotmeto a la disciplina dels Estatuts i Reglament de La Unió Esportiva i Recreativa Pineda de Mar. *